395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Slideshow Items

Rain Covers

€199,00

Rain Covers

Description

Rain covers are available for the Urban Arrow Family and Shorty models. For the Family you can take your pick from two rain covers, the Essential and the Plus. All rain covers are compatible with the Urban Arrow Poncho, so not only your kids are well protected.

De Essential is een duurzame, stevige en veilige cover, met een tijdloos design en een vriendelijk prijskaartje. Ga je boodschappen doen of op bezoek bij vrienden, dan kun je vaak wel wachten tot een bui voorbij is. Toch maakt iedere ouder wel eens een ritje door de stromende regen. Richting school, kinderopvang, sportclub of vriendjes bijvoorbeeld. Daar lig jij gelukkig niet meer wakker van. Want met de Raincover Essential bescherm je je kinderen en trotseer je alle weersomstandigheden vol vertrouwen.

De Raincover PLUS biedt ruimte en een eenvoudige toegang om een Maxi-Cosi stoeltje in en uit de bak te halen. Zo kun je met gemak zelfs je jongste meenemen op al je ritjes. In Nederland zijn er zo van die weken waarin de weergoden er schijnbaar genoegen in scheppen om eindeloos grijze dagen aan elkaar te rijgen. Desondanks kiezen steeds meer mensen voor de Urban Arrow Family als primaire en duurzame manier van transport. Voor al die mensen die, met regen of zonneschijn, op de bakfiets alles doen is een Raincover accessoire die jou en je kinderen beschermt geen overbodige luxe. We hebben goed naar de feedback op onze vorige accessoire geluisterd en zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de Raincover PLUS.

De Shorty regenhuif houdt je kinderen en spullen droog en als het niet te hard regent kunnen de ramen aan de zijkant open voor extra frisse lucht. De Urban Arrow Poncho past ook op deze regenhuif. De Shorty regenhuif is beschikbaar vanaf December 2021.

No reviews yet

Add yours

Let's keep in touch

Don’t worry, we won’t spam

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Login