395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Rondo

 

Rondo fietsen - perfect voor alle eisen


Geen excuses, geen gelul - dat is het motto van Rondo, het zelfbenoemde "New School Dropbar" merk, en de Poolse fietsfabrikant maakt het waar. Rondo Bikes, opgericht in 2015, wordt snel een benchmark voor race- en gravelfietsen. Rondo Bikes zet een nieuwe standaard in veelzijdigheid met zijn aantrekkelijke fietsontwerp en de TwinTip vork: met slechts een paar bewegingen kan de voorwielas worden verplaatst en kunnen de stuurhoek, het caster en de trapashoogte naar wens worden aangepast. De Vario-geometrie van de Rondo-frames biedt ook veel ruimte voor brede banden. Aan alle eisen van de bikepackinggemeenschap wordt voldaan dankzij de talrijke mogelijkheden om spatborden, bagagedragers en bidonhouders aan Rondo-fietsen te bevestigen.

Rondo Ruut, Hvrt, Bogan, Mutt of Booz - koop uw Rondo fiets online


Het assortiment van Rondo omvat niet alleen race- en gravelfietsen, maar ook geavanceerde mountainbikes en stadsfietsen.

De Rondo Ruut serie biedt alle kenmerken die je van een dropbar fiets mag verwachten. Daarom valt deze Gravel bike op door zijn enorme veelzijdigheid: Of je nu een comfortabele fiets zoekt voor lange ritten of een agressieve cyclo-cross fiets voor maximale prestaties: dankzij de TwinTip vorktechnologie biedt de Rondo Ruut je beide in één fiets.

Als je op zoek bent naar een gravelfiets met alle uitrusting voor toertochten en woon-werkverkeer, dan is de robuuste en betrouwbare Rondo Mutt de ideale keuze.

De Aero Rondo Hvrt racefiets kan gebruikt worden als endurance fiets of als racemachine dankzij de Vario framegeometrie. Net als bij de Rondo Ruut-modellen gebruikt het innovatieve Poolse tweewielerbedrijf ook bij deze fiets zijn gepatenteerde TwinTip-technologie. De mogelijkheid om de Rondo Hvrt uit te rusten met 650B wielen maakt de fiets in een handomdraai tot een veelzijdige Road Plus fiets.

De Rondo Bogan opent de wereld van het bikepacken: het lage crankstel zorgt voor een grote stabiliteit en dankzij het lange voorstuk, dropper compatibiliteit en diverse oogjes voor fietstassen en flessenhouders ben je perfect uitgerust voor alle avonturen op en naast de weg.

De Booz is de puristische urban racer van Rondo: het smalle stalen frame, de flatbar, de grote banden en de beproefde TwinTip voorvork geven je alle mogelijkheden om snel door de stad te zweven en kuilen en stoepranden elegant te overwinnen.

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen