395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Borough Waterproof L, Navy, With Frame - Bleu Denim

€215,00

Dit is de grootste tas in de Brompton waterdichte tassenreeks.

Beschrijving

-De marineblauwe Borough Roll Top Bag is de grootste tas in de Brompton reeks van waterdichte tassen.


-100% waterdicht, deze Roll Top tas biedt veel volume, aan te passen aan uw behoeften, en groot genoeg voor de meeste fietstochten, terwijl de inhoud wordt beschermd tegen de elementen, zelfs in de meest extreme omstandigheden.


-Ontworpen met stevige materialen, een subtiel tweekleurig effect en meerdere opbergvakken, houdt deze tas je georganiseerd tijdens je reizen, ongeacht de omstandigheden van je fietstocht.

-Deze tas heeft onder andere een verstelbare draagriem aan de buitenkant, ideaal om een helm of jas te dragen en er gemakkelijk bij te kunnen. De binnenkant is gevoerd met feloranje materiaal en bevat een laptophoes en diverse interne opbergvakken om uw waardevolle spullen veilig en georganiseerd op te bergen. Er zijn twee grote zakken op de rug, beide waterdicht, ideaal om een fles water mee te nemen of gewoon om je doorweekte spullen van je lunch te scheiden.


-Deze tas met aluminium rand heeft een handvat met rubberen band. Het is daarom compatibel met alle types Brompton sturen.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen