395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

C-Line | 6 Speed | Bumblebee Yellow

€1.988,00

Vouwfietsen zijn gebouwd voor steden, gebouwd voor u en gemaakt in Londen. Deze vouwfietsen zijn draagbaar, praktisch en een geweldige manier om door de stad te rijden.

Beschrijving

Het origineel, gemaakt voor vandaag

De originele Brompton vouwfiets met een robuust stalen frame. Met trots handgemaakt in Londen. Het meest aanpasbare Brompton model, er is een C Line voor iedereen.

De C Line vouwfiets heeft hetzelfde plezierige gevoel dat hij altijd heeft gehad. En vandaag, met zijn verfijnde geometrie, slanke design updates en gemoderniseerde onderdelen, doet hij het beter dan ooit.

Al meer dan 45 jaar hebben eigenaren over de hele wereld hun vertrouwde stalen vouwfietsen op honderden manieren aangepast aan hun behoeften. Met C Line staan uw opties altijd open.

 

De Brompton vouwfiets

Uitgevonden door onze oprichter, Andrew Richie, in 1975, vakkundig ontworpen om de fiets te transformeren in een klein, afgesloten pakketje iets groter dan de wielen - alles in minder dan 20 seconden. Niets vouwt zoals een Brompton vouwt.


Niet zoals andere fietsen

Bromptons zijn anders gemaakt. Wij ontwikkelen een efficiënte oplossing voor verplaatsingen in de stad en daarbuiten. Onze fiets doet meer dan voor de hand ligt, hij beantwoordt problemen waarvan eigenaars zeggen dat ze niet wisten dat ze ze hadden. "Je krijgt geen Brompton totdat je een Brompton krijgt.

 

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen