395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

EINS A-8 unisex, 20" Ferrari Red Matt

€3.199,00

De nieuwe QiO "EINS A-8" is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een vervoermiddel voor in de stad, om uw kinderen naar de kleuterschool te brengen, om boodschappen te doen of als u met het hele gezin naar het platteland wilt gaan.

Beschrijving

- Comfortabel opbergen, zelfs in een kleine flat of kelder.

-Uitgerust met de BOSCH "Active Line" motor wordt u tijdens uw uitstapjes altijd harmonieus en evenwichtig aangedreven.

-Dankzij de positionering in het pedaalgebied en in combinatie met de 20" wielen is de fiets zeer wendbaar en overtuigt met zijn natuurlijke rijstijl.

-De motor wordt aangedreven door de 400 Wh "PowerPack", die zich op de liggende achtervork bevindt en gemakkelijk kan worden verwijderd wanneer u hem wilt opladen.

De SHIMANO "Nexus" naaf met 8 versnellingen maakt een fijnafstelling van de transmissie mogelijk en is bijzonder onderhoudsvriendelijk.

-Een bagagerek is een must voor dagelijks gebruik. Voor de "EINS A-8" hebben de ontwikkelaars van QiO gekozen voor een bagagerek met MIK HD systeem, waaraan alle manden en tassen met het passende klikmechanisme en kinderzitjes kunnen worden bevestigd.

-De zadelpen kan zonder gereedschap in hoogte worden versteld voor ergonomisch rijden. 

- De by.schulz stuurpen, die dankzij de "Speedlifter Twist" functie zelfs 90° kan worden gedraaid, zodat de fiets ruimtebesparend in de kelder of in de flat kan worden opgeborgen. 

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen