395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Maxi Micro Deluxe

€139,95

De blauw met rode Maxi Micro Deluxe step is de perfecte opvolger van zijn kleine zusje, de Mini Micro step. Het heeft hetzelfde gewichtsoverdrachtsysteem als de Micro Kickboards voor oudere kinderen.

Beschrijving

- De Maxi Micro scooter draait gemakkelijk door naar de ene of de andere kant te leunen, en dit met een goede stabiliteit in de bochten, zelfs bij hoge snelheid.

- Het stuur is voorzien van een kleine knop aan de onderzijde waarmee u de hele stuurstang kunt verwijderen voor eenvoudig vervoer of opslag van de scooter.

Dit is de "Deluxe" versie: anti-slip belettering op het dek, en elegant design met kleurgecoördineerde handgrepen en remmen.

-Micro heeft hier, zoals altijd, gekozen voor de beste onderdelen en materialen, zoals wielen van hoge kwaliteit met duurzame lagers.

-De micro maxi scooter is dus ultra stil en beweegt zonder weerstand. Dit is geen speelgoed, maar een sportartikel dat leuk is om mee te rijden.

-De maxiscooter weegt slechts 2,5 kg, maar is getest met een belasting van 70 kg.

-Het frame is versterkt met glasvezel. Door de elegante afwerking en de zachte materialen is hij onderhoudsvrij, afgezien van af en toe schoonmaken.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen