395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Micro Sprite

€109,95

Schitter met de klassieke M-cro Micro Sprite aluminium scooter. Met zijn LED-wielen voor en achter verlicht de spargroene scooter de straten.

Beschrijving

Deze Ocean Blue Sprite step is het perfecte model voor beginners op 2 wielen: ultralicht en met een gemakkelijk vouwsysteem.

De superieure kwaliteit van het aluminium platform en de high-end onderdelen zullen ervoor zorgen dat uw Sprite scooter vele kinderen zal vergezellen!

-Dit model, dat al 20 jaar lang jaar na jaar wordt geperfectioneerd bij Micro, is het model met de beste kwaliteit/prijsverhouding.


-Micro maakt gebruik van de beste wielen (premium kwaliteit PU) en duurzame cartridge lagers, waardoor uw Sprite scooter stil zal zijn. Het zal verder gaan dan alle andere met dezelfde inspanning.

-Micro biedt 4 jaar garantie op constructiefouten en bewaart alle reserveonderdelen gedurende ten minste 10 jaar, zodat u het apparaat goed kunt onderhouden. Dit is geen speelgoed, maar een sportartikel, gemaakt om mee te rijden!

-De Sprite step stuurt als een fiets, en het stuur kan 360 graden gedraaid worden. Het voorwiel is iets groter dan het achterwiel voor veiligheid en stabiliteit.


-Wist u dat een Micro Sprite scooter tot 100 kg kan dragen, dus geen zorgen als een heel lang iemand hem wil lenen. En je hoeft hem niet te laten rondslingeren: elke Sprite scooter is uitgerust met een kickstand.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen