395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

15% off

MULI | e-Muli Motor Shimano steps

€4.445,50 €5.230,00

Compacte en wendbare Transformer voor het dagelijks leven. Van stadsfiets naar transporter met één klik. Sluit of open de mand met slechts één handgreep.

Beschrijving

De muli is een nieuw type fiets dat speciaal geschikt is voor gebruik in de stad.

Niet alleen in Duitsland richt het leven van de mensen zich steeds meer op de steden. Het stadsleven is snel, spontaan en levendig en beperkt zich tot een zeer kleine ruimte.

De muli is speciaal ontworpen voor dit soort leven. Het is aan de ene kant een bakfiets met een laag geplaatste laadbak van 90l inhoud, waarin je kinderen naar de kleuterschool, grote boodschappen naar huis, bbq, houtskool en campingstoelen of hond naar het park, stapels wasgoed naar de wasserette of enorme pakketten naar het postkantoor kunt vervoeren.

Anderzijds is het met een ingeklapte mand een supersnelle en flexibele fiets voor het dagelijks leven. Met een totale lengte van slechts 195 cm en een breedte van 28 cm kun je met de muli de hele fietsinfrastructuur gebruiken. Hij past in elk fietsenrek en fietskelder, je kunt hem de trap op dragen en meenemen in de trein, en hij past zelfs zonder problemen op een autodrager, zodat je hem ook op vakantie kunt meenemen.

De bestseller van Shimano STEPS E6100

Volledig geïntegreerde kracht. De Shimano Steps e6100 aandrijving is samengevoegd met het muli frame ontwerp en levert een krachtige en duurzame ondersteuning door de nieuwste e-bike technologie. Het Shimano totaalpakket wordt gecompleteerd door de Nexus Inter 5e naafversnelling met intelligent Di2 schakelsysteem voor uiterst nauwkeurig schakelen, met één druk op de knop of volledig automatisch.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen