395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Atrack CR Urban - 25L - ink

€219,95

Puristisch, multifunctioneel – dagrugzak en reistas in één – daarmee ben je op alle avonturen van het leven van alledag voorbereid. Een ietwat andere rugzak voor alle individualisten en minimalisten die zich graag op de essentie concentreren.

Beschrijving

Puristisch, multifunctioneel – dagrugzak en reistas in één – daarmee ben je op alle avonturen van het leven van alledag voorbereid. Een ietwat andere rugzak voor alle individualisten en minimalisten die zich graag op de essentie concentreren: de Atrack CR (Core) Urban beschikt over de kern van de Atrack serie: de grote ritssluitingsopening voor een overzichtelijke opberging en een snelle toegang zoals bij een reistas. Met zijn volume van 25 l is hij ideaal geschikt voor het werk, de universiteit of de vrije tijd. Bovendien is hij de perfecte kleine bagage voor korte uitstapen. Hierin past alles wat je (bij minimalistische bagage) voor een (verlengd) weekend nodig hebt. Ondanks zijn compactheid biedt de Atrack CR Urban tal van nuttige features zoals de traploze verstelling van de ruglengte (van S tot L) en de afneembare heupriem – zo kan je hem goed aan jouw behoeften aanpassen. Het cordura-weefsel in de stoffen optiek is niet alleen puristisch, maar maakt van de Atrack CR Urban ook een tijdloos modestatement.
Vier binnentassen met ritssluiting en een compressieriem zorgen voor orde binnenin de tas. Compressieriemen voor buiten en ook bijkomende uitrusting kunnen al naar behoefte de Daisy Chains completeren. Door de naar de rug toegekeerde positie van de ritssluiting is de Atrack CR Urban ook opperbest beschermd tegen diefstal – bv. tijdens samenscholingen en openbaar vervoer. Niet alleen het PVC-vrije cordura-weefsel, maar ook de robuuste TIZIP ritssluiting zijn absoluut waterdicht.

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

  • Netbuitentassen
  • Daisy Chains aan het voorste gedeelte
  • Hermetische doorlaat voor drinkslang (drinksysteem niet inbegrepen)
  • Compressie binnenin
  • Sleutelhaak

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen