395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

EINS A-8 unisex, 20" berly blauw matt

€3.199,00
In voorraad online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

De nieuwe QiO "EINS A-8": Ontworpen om het dagelijks leven efficiënter te maken, alleen of met het gezin. De e-mini-velo is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een vervoermiddel in de stad, om uw kinderen naar de crèche te brengen of om te gaan wi

Beschrijving

- De "EINS A-8" is ontworpen om comfortabel te passen in een kleine flat of kelderruimte.

-Uitgerust met de BOSCH "Active Line" motor, rijdt u altijd in harmonie en balans tijdens uw ritten. 

-Dankzij de plaatsing in het trapasgebied en in combinatie met de 20" wielen is de fiets mooi wendbaar en overtuigt met zijn natuurlijke rijstijl. 

-De motor wordt aangedreven door de 400Wh "PowerPack", die zich op de zadelsteunen bevindt en daar gemakkelijk kan worden uitgenomen als u hem wilt opladen.

Voor de fijnafstelling van de transmissie is er de SHIMANO "Nexus" interne versnellingsnaaf, die bovendien bijzonder onderhoudsarm is.Wat nodig is voor het dagelijks fietsen is een De QiO ontwikkelaars hebben voor de "EINS A-8" gekozen voor een MIK HD bagagesysteem, waaraan alle manden, tassen en kinderzitjes met het passende klikmechanisme kunnen worden bevestigd.

-Voor een ergonomische rit kan de zadelpen zonder gereedschap worden versteld. Hetzelfde geldt voor de by.schulz stuurpen, die met de "Speedlifter Twist" functie 90° versteld kan worden, zodat je de fiets ruimtebesparend in de kelder of op een flat kunt stallen. 

-Met de LED-verlichting, de kickstand en de spatborden is de "EINS A-8" de ideale elektrische fiets voor wie de fiets als vervanging van de auto in de stad wil gebruiken en niet veel ruimte heeft, of voor wie gewoon een e-mini bike wil - tegen een instapprijs.

Specificaties

Merk Qio
Kleur Blauw
Motor merk Bosch
Batterij Bosch PowerPack 400
Batterij capaciteit 400 Wh
Versnellingen 8
Frame Aluminium
Achter derailleur Moyeu SHIMANO Nexus
Wielgrootte 20''
Achterrek MIK-HD systeem
Gewicht 26,25 kg
Oorsprong Duitsland

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen