395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

eTrekking 5.5 H, 28"

€2.099,00
In voorraad online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Beschrijving

Productinformatie "Victoria eTrekking 5.5 H, 28" (2022)"
Wilt je een ontspannen tocht door de natuur? De eTrekking 5.5 H van VICTORIA is met zijn diepe instap en solide basisuitrusting de optimale comfort-basis voor een dagtocht over land of excursies door de stadsjungle. De "H" staat voor de eisen van de Nederlandse markt, waar de Pedelec met zijn gesloten kettingkast volledig aan voldoet. Vuile broekspijpen behoren tot het verleden. Het frisse tweekleurige ontwerp met de nieuwe, gereduceerde merkletters slaat de spijker op de kop als het gaat om stijl.

De pedelec wordt aangedreven door de "Active Line" - de kleinste middenmotor van BOSCH, die met de eTrekking 5.5 H matige ondersteuning biedt voor dagtochten of korte ritjes naar het werk en ook een goedmoedig, comfortabel rijgedrag belooft. De motor wordt gevoed door een 300 Wh accu die op de bagagedrager zit. De onderhoudsarme 7-speed SHIMANO "Nexus" naafversnelling met vrijloop vormt een optimale aanvulling op het comfortabele aandrijfpakket.

De hydraulische velgrem "HS11" zorgt voor de nodige veiligheid. De klassieker van MAGURA is zeer effectief als het moeilijk wordt, maar kan ook nauwkeurig worden gedoseerd met de ergonomisch gevormde remgreep bij vooruitziende situaties tijdens het fietsen.

De verende SUNTOUR voorvork en het CONTEC stuur "comfort bar" met "Tour Wing Eco" handvatten ronden de comfortstandaard af. Met CURANA spatborden die vuil en regenwater afschermen, een slot en verlichting is de eTrekking 5.5 H geschikt voor het dagelijkse verkeer door de stad. De koplamp heeft 30 lux en maakt je beter zichtbaar in het verkeer.

Specificaties

Merk Victoria
Kleur Blauw
Motor BOSCH Mittelmotor Gen.3 "Active Line", 36 V, 250 W
Batterij BOSCH "Powerpack 300", Lithium-Ionen mit BMS
Batterij capaciteit 300 Wh
Versnellingen 7
Frame Aluminium
Remmen MAGURA "HS11"
Wielgrootte 28"
Achterrek MIK
Gewicht 24,80 kg
Oorsprong Duitsland

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen