395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

T-300 / GENTS / SHI NEXUS 8S / HS33 MAGURA

€1.249,00
In voorraad online
In store: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Weinig onderhoud, uiterst comfortabel. Topmodel; hoge kwaliteit en duurzaamheid. Shimano Nexus Premium 8-versnellingen + vrijwel onderhoudsvrij en biedt optimaal rijcomfort.

Beschrijving

-Klare onderdelen van de oorspronkelijke specificatie kunnen worden vervangen door onderdelen van ten minste gelijke of zelfs hogere kwaliteit.

Onderhoudsarm, uiterst comfortabel: wie op zoek is naar een topklasse trekkingfiets voor eenvoudig dagelijks gebruik in weer en wind, zit goed met deze uitvoering van de T-300 en zijn hoge niveau van kwaliteit en duurzaamheid.

- De betrouwbare en beproefde Shimano Alfine 8-speed naafversnelling, is een vrijwel onderhoudsvrije aandrijving en biedt maximaal rijcomfort bij dagelijks gebruik.

-Het handgemaakte stalen frame, verkrijgbaar in drie vormen, evenals de complete toeruitrusting met ergonomische handgrepen van Herrmans, een Racktime bagagedrager, Schwalbe Marathon banden en een LED-verlichtingssysteem met parkeerlicht van Busch & Müller maken de T-300 de perfecte keuze voor ambitieuze veelrijders of diegenen die dat willen worden.

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen