395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Benno

Benno Bikes is de perfecte balans tussen comfort, stijl, prestaties, kwaliteit en prijs. Het is de missie van de geestelijke vader om alles eenvoudig, maar ook zeer functioneel en praktisch te houden. Bijvoorbeeld met betere draag- en laadoplossingen, meer versnellingen en een sportieve maar comfortabele rit.

Benno Bikes heeft twee elektrische fietsen in het assortiment: de bekroonde Boost E en de Ejoy. De Boost E is een compacte en uiterst robuuste elektrische fiets die vervoer leuk en vooral gemakkelijk maakt. Het is ontworpen om zware lasten te dragen en heeft een modulair reksysteem. Hij is compatibel met een breed scala aan accessoires en kan meer dan twee keer de lading van een conventionele fiets dragen. Meer veelzijdigheid, meer mogelijkheden, meer redenen om te rijden.

De Bosch Performance Line biedt een sportieve en dynamische rit met een maximale ondersteuningssnelheid van 25 km/u. Het fijn uitgebalanceerde 250 watt systeem met 63 Nm koppel biedt volledige ondersteuning, zelfs bij lage snelheden. Dankzij de minimalistische Bosch Purion Met de boordcomputer kunt u kiezen uit vijf verschillende rijstanden en de snelheid, laadstatus, actieradius, afgelegde afstand en totale afstand controleren. De Bosch PowerPack De 500 Wh-accu biedt een actieradius tot 120 km, afhankelijk van de rijstijl en het terrein.

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen