395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Urban Arrow

Een elektrische bakfiets ideaal voor gezinnen

Urban Arrow is ontstaan uit het idee van twee gebruikers van tweewielers in hun dagelijks leven. Op zoek naar een elektrische ondersteuning met meer koppel, een ander ontwerp en meer functionaliteit, konden ze hun ideale fiets niet vinden op de markt. Dus begonnen ze hun eigen fiets te maken, en sindsdien hebben ze hun assortiment uitgebreid.

Een modulaire bakfiets

Het principe van de Urban Arrow is om een basis te hebben, en vervolgens de fiets modulair te maken. Uitgaande van de vaststelling dat kinderen het niet hun hele leven in de bak van de Urban Family zouden uithouden, en dat ze daarna op zichzelf zouden rijden, besloten ze het voorste deel van hun tweewieler volledig omvormbaar te maken. Zo kun je je tweewieler in de configuratie "kinderen per fiets vervoeren" houden, of compacter maken met het Urban Arrow Shorty platform, of er een echte utiliteitsfiets van maken met het Urban Arrow Cargobox platform.

Zoals elke utiliteitsfiets kan een Urban Arrow worden uitgebreid: extra bankje, regenhoes, afdekzeil, knusse bevestiging. Deze zijn allemaal te vinden op de Urban Arrow accessoires pagina. 

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen