395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Over ons

KOMUT | EEN ONLINE WINKEL EN FIETSENWINKELS IN BRUSSEL

 

KOMUT | De Brusselse concept store gewijd aan de wereld van de stedelijke fiets breidt zijn netwerk van winkels uit en is nu gevestigd in Brussel. Zonder zijn retro-chique sfeer op te offeren, vestigt het merk zich dichter bij uw behoeften met zijn expertise en unieke producten. In de winkel worden elektrische fietsen afgewisseld met op maat gemaakte vintage tweewielers, vouwfietsen en essentiële accessoires voor dagelijkse verplaatsingen. Ook de uitrusting van de fietser wordt niet overgeslagen, met een selectie van praktische en geraffineerde citywear-merken die de sportman onderscheiden.

De esthetiek en de kwaliteit van het aanbod maken van KOMUT Uccle de beste plaats om uw stadsfiets en elektrisch ondersteunde fiets te kopen, uit te rusten, te onderhouden en te herstellen. 

Het team van KOMUT BRUSSELS staat van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur telefonisch (02 343 47 57) en in de winkel tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Het ondersteunen van aanvragen, het vervullen van alle wensen en het begeleiden van de klantervaring online en in de winkel zijn onze prioriteiten. 

Tot ziens bij KOMUT Brussel!

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen