395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

i:SY

ISY BIKES is een Duits elektrisch fietsmerk opgericht in 2015. Het bedrijf is opgericht om hoogwaardige en betaalbare elektrische fietsen aan te bieden voor alle soorten fietsers. Het merk biedt een reeks van stedelijke en off-road elektrische fietsen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van stedelijke fietsers en outdoor liefhebbers.

De elektrische fietsen van ISY BIKES zijn uitgerust met hoogwaardige elektromotoren van het Duitse merk Bosch, die een soepele en krachtige trapondersteuning bieden. Ze maken ook gebruik van accu's met een hoge capaciteit voor een groter bereik, zodat fietsers moeiteloos lange afstanden kunnen afleggen.

De frames van ISY BIKES zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren en te vervoeren zijn. De componenten zijn van de hoogste kwaliteit, met hydraulische schijfremmen, Shimano aandrijving en Schwalbe banden voor optimale grip op alle ondergronden.

Qua design hebben de ISY BIKES elektrische fietsen een strakke, moderne uitstraling, met strakke lijnen en levendige kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle fietsers en het merk biedt ook praktische accessoires zoals bagagedragers, spatborden en verlichting voor een complete fietservaring.

Kortom, ISY BIKES is een merk van hoogwaardige, betaalbare elektrische fietsen met hoogwaardige Bosch motoren, accu's met hoge capaciteit en hoogwaardige onderdelen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van stedelijke en off-road fietsers.

 

 

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen