395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Kona

Omarm de Avontuurlijke Geest van het Fietsen.

Kona is een iconisch merk in de wereld van het fietsen, bekend om zijn passie voor avontuur en innovatie. Sinds de oprichting heeft Kona als doel gehad om de grenzen van het mogelijke te verleggen door fietsen te ontwerpen die de vrijheid belichamen om nieuwe horizonten te verkennen.

De filosofie van Kona komt tot uiting in elke fiets die het creëert. Of het nu gaat om wielrennen op de weg, mountainbiken, gravelrijden of daarbuiten, Kona-fietsen zijn ontworpen om met vertrouwen alle terreinen aan te kunnen, met stijl. Hun toewijding aan kwaliteit vertaalt zich in robuuste en duurzame frames die bestand zijn tegen de meest veeleisende uitdagingen.

Innovatie staat centraal in het merk. Kona is vaak voorop geweest met nieuwe trends en technologieën en werd daarmee een pionier in het introduceren van baanbrekende ontwerpen en innovatieve functies.

Verder dan prestaties, belichaamt Kona een gepassioneerde gemeenschap van fietsers die een unieke verbinding delen met de geest van avontuur. Hun diverse scala aan fietsen weerspiegelt deze verscheidenheid aan fietservaringen, van felle competities tot ontspannen verkenningen.

In wezen vangt Kona de essentie van tweewielig avontuur. Of je nu een toegewijde renner bent, een ontdekker van zandwegen, of een stadsfietser, Kona-fietsen zijn ontworpen om je te inspireren je grenzen te verleggen en de wereld met passie en vastberadenheid te verkennen.

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen