395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Bike 43 | Shimano performance

€4.790,00

Neem je familie overal mee naartoe met de longtail fiets Bike 43. Breng de kinderen naar school of doe boodschappen, allemaal met de Bike 43. Voor maximaal 3 kinderen. Wendbaar in de stad. Levenslange garantie op het frame. Bosch of Shimano motor.

Beschrijving

Neem je familie overal mee naartoe met de Bike 43 longtail fiets. Probeer het eens. De kinderen naar school brengen of boodschappen doen, allemaal op de Bike 43. Voor maximaal 3 kinderen. Gemakkelijk te parkeren. Wendbaarheid in de stad. Levenslange garantie op het frame. Bosch of Shimano motor.

Shimano

De Shimano Steps-aandrijving bevindt zich in de trapas. De belangrijkste elektronische componenten zijn geïntegreerd in de aandrijfunit, waardoor een betrouwbaar en weerbestendig systeem ontstaat. Shimano Steps is een lichtgewicht systeem met een krachtige lithium-ion accu en een intelligent accubeheersysteem.

Bosch

De Bosch Cargo Line motor geeft tot 85Nm koppel, waardoor zware lasten en beklimmingen moeiteloos kunnen worden verplaatst. De ondersteuning door de Cargo Line-aandrijving is krachtig, met een automatische modus die de ondersteuning tijdens het rijden aanpast.

 

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen