395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

BROMPTON P-line Electric | 4 Speed | Storm Grey Metallic

€4.195,00

De meest compacte elektrische vouwfiets, nog lichter gemaakt. Met een handgebouwd titanium en stalen frame en de beste componenten in zijn klasse. 4 versnellingen • Volledig opgeladen in 4 uur • Tot 70 kilometer bereik

Beschrijving

Het compacte Superlight-versnellingssysteem met 4 versnellingen en slimme trapondersteuning - alles wat nodig is om de stad en daarbuiten te verbinden.
4 versnellingen • Volledig opladen in 4 uur • Bereik tot 70 kilometer
 
De lichtste Brompton Electric-fiets ooit
De Electric P Line is verkrijgbaar vanaf aleen 12,7 kg (of 15,6 kg met de accu klaar voor gebruik). Het is ontworpen voor de beste prestaties, met zijn titanium Advanced-achterframe en hoogwaardige, gewichtsbesparende componenten. Je kunt hem dragen, optillen en verder rijden.
 
Nog draagbaarder.

Vouwt op in minder dan 20 seconden – sleept en rolt gemakkelijker dan ooit. De innovatieve zadelpen met dubbele vergrendeling zorgt ervoor dat u de opgevouwen fiets bij het zadel kunt besturen.

De grotere, lichtere Advance Roller Wheels glijden van straat naar gebouw. En er is het door Brompton ontwikkelde rollenrek (optioneel). Het rek van 341 gram is ontworpen rond het zwaartepunt om het gevoel van gewicht te minimaliseren, waardoor uw opgevouwen fiets aanvoelt als een superlichte koffer.

Ontworpen voor perfectie
Het compacte Superlight-systeem met 4 versnellingen biedt je alles wat je nodig hebt om tussen stad en land te fietsen. Schakelen gaat soepel en eenvoudig met één schakelhendel. Het Brompton Advance-ophangblok is standaard inbegrepen, wat de controle en wegligging verscherpt. Met alle andere Superlight-onderdelen en de hoogwaardige contactpunten erbij heb je een elektrische ervaring van een echt hoger niveau.
 
Opladen onderweg
"De compacte Brompton Electric-lithium-ionaccu van 300 Wh is een krachtpatser. En het opladen is net zo eenvoudig als je telefoon inpluggen. Verwijder de accu (2,9 kg inclusief zak) met één snelle klik. Steek de stekker in een gewoon stopcontact. Volledig opladen in 4 uur*. Laad minder bij als je weinig tijd hebt.

*Verkort tot aleen 2 uur met de Brompton SuperFast Charger"
 
Ontworpen door ons, gemaakt voor jou
 
Gebouwd om lang mee te gaan en kwaliteit verzekerd in onze fabriek in Londen. Elk Brompton-frame is individueel genummerd en wordt bij registratie geleverd met 7 jaar garantie en 3 jaar garantie op het elektrische systeem. Vind het juiste model voor jou.
 

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen