395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

"Electric Basket Bag" - Dark Grey

€100,00

Mandtas voor Brompton Electric ontworpen volgens hetzelfde principe als de Mandtas voor Brompton Muscle. Hij biedt ruimte voor de batterij en heeft een binnenzak met rits.

Beschrijving

Brompton elektrische mandtas 22L

De Brompton Electric Basket Bag is gebaseerd op hetzelfde principe en formaat als de Brompton Basket Bag voor muscle bikes. De opslagcapaciteit is iets kleiner, omdat er ruimte is voor de batterij (het LED-scherm is nog steeds zichtbaar).

Deze Basket Bag wordt bevestigd aan de Brompton Electric door vast te klikken op de batterijhouder.

Brompton Electric mandtas - Anti-slijtage Cordura materiaal

De 500D Cordura nylon stof is een sterk, slijtvast materiaal dat belooft vele jaren mee te gaan. Het textielgedeelte wordt bedekt door een aluminium frame, waardoor de mand zijn vorm behoudt. Je hebt een lang dubbel handvat om hem met de hand of op je schouder te dragen.

Deze Brompton Electric Basket Bag kan veel spullen bevatten, zoals een lunchbox, thermosfles, handschoenen, regenjack, enz. Er kunnen ook een paar boodschappen voor de week in. Een binnenzak met rits beschermt je kleine benodigdheden. Afhankelijk van het volume dat u meeneemt, kunt u de grootte van de tas aanpassen met de compressiebanden. De buitenste riemen gebruiken nokgespen die zeer gemakkelijk te verstellen zijn.

Highlights :

Comfortabele opslagcapaciteit
Handige binnenzak met rits
Gemakkelijk te hanteren compressiebanden
Efficiënte bevestiging aan het voorblok van de Brompton Electric

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen