395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Tern Cargo Hold 52 Panniers

€275,00

De Cargo Hold 52 fietstassen zijn als een extra ruime kofferbak voor de GSD. Met een volume van meer dan 100 liter per paar zijn ze ruim genoeg voor wekelijkse boodschappen, kampeeravonturen of om alle tassen.

Levertijd: 3-4 weeks

Beschrijving

De Cargo Hold 52 fietstassen zijn als een extra ruime kofferbak voor de GSD. Met een volume van meer dan 100 liter per paar zijn ze ruim genoeg voor wekelijkse boodschappen, kampeeravonturen of om alle tassen, instrumenten en sportuitrusting van uw kinderen te vervoeren (terwijl uw kinderen aan boord zijn, natuurlijk). Gebruik hem in de Roll-Top modus voor bescherming tegen weersinvloeden of schakel snel over naar de Bucket modus om een te grote lading op te bergen. Twee Fidlock® gespen maken het openen en sluiten eenvoudig.

  • Kan tot 104L per paar dragen (52L per zak) om veel spullen mee te nemen
  • Twee Fidlock gespen voor probleemloze toegang tot uw spullen
  • Weerbestendig roll-top ontwerp kan plat worden opgeborgen voor een nette en opgeruimde look, zelfs als de tas geladen is
  • Gemakkelijk te converteren naar de emmer-modus voor het vervoeren van te grote ladingen - stijf ontwerp behoudt de mand/emmer vorm
  • Compatibel met (maximaal 2) kinderzitjes*.
  • Gemaakt van sterk, duurzaam Bluesign® nylonweefsel
  • Reflecterende stickers voor betere zichtbaarheid 's nachts

*Moet in de emmerstand gebruikt worden in combinatie met een kinderzitje en kan een kofferadapter vereisen. Voor twee kinderzitjes zijn bucket mode en twee kofferadapters nodig (GSD ondersteunt twee Thule Yepp Maxi kinderzitjes).

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen