395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

TERN HSD S+

€4.499,00

Of je er nu op rijdt, hem opbergt of hem verplaatst, de HSD is gemakkelijk te gebruiken. Hij is korter dan een normale fiets en weegt evenveel als een normale elektrische fiets. Hij kan gebruikt worden waar andere fietsen niet gebruikt kunnen worden

Levertijd: 3-4 weeks

Beschrijving

Enorm nuttig. Verrassend klein.

De HSD is krachtig, maar toch klein. Daardoor is hij gemakkelijk te hanteren, gemakkelijk te delen, uiterst comfortabel om te rijden en hij kan heel veel bagage vervoeren. Dit alles-in-één compacte ontwerp is bovendien korter dan een normale fiets.

Puur gebruiksgemak

Of u er nu op rijdt, hem opbergt of verplaatst, het gebruiksgemak van de HSD is ongekend hoog. Hij is korter dan een normale fiets en weegt evenveel als een normale e-bike. De HSD kan gemakkelijk worden meegenomen op plaatsen waar andere fietsen niet passen, zoals in de lift, de bus of een SUV.

Kindertaxi

Neem uw kind mee op pad! De extra lange Atlas H Rack™ achterdrager van de HSD geeft uw kind veel bewegingsvrijheid en ruimte om van het uitzicht te genieten in plaats van voortdurend tegen uw rug geplakt te zitten. De drager heeft een draaggewicht van 60 kg, dus met de juiste Passenger System accessoires, is de HSD klaar voor gezinsuitbreiding!

Wilt u een kind vervoeren? Hier vindt u alle informatie over het veilig vervoeren van passagiers op de HSD.

Flat Fold

In 15 seconden verandert de HSD in een plat pakket, perfect voor SUV's, stationwagons of buscompartimenten.

Klaar voor groot transport

Ondanks zijn geringe afmetingen is de HSD een middelgrote transportfiets met een stevig draagvermogen. Met een maximaal toegestaan totaalgewicht van 170 kg en een Atlas H-bagagedrager in XL-uitvoering, is de HSD het ideale werkpaard. U kunt probleemloos voor een week aan boodschappen of een kampeeruitrusting voor het weekend meenemen. Hij heeft zelfs een speciale aanhangerkoppeling, zodat het vervoeren van nog meer lading kinderspel is.

Zware spullen vervoeren? Bekijk hoe u bagage goed en veilig kunt vervoeren en hoe u optimaal gebruikmaakt van het maximaal toegestane totaalgewicht van 170 kg.

Een comfortabele rit

Dankzij een langere wielbasis en een bijzonder laag zwaartepunt is de HSD sneller en stabieler dan uw standaard e-bike. Het Easy-Step frameontwerp en de verstelbare stuurpen en zadelpen zorgen voor een comfortabele rechte zithouding voor langere en kortere rijders. Voeg daar een verende voorvork en ballonbanden toe, en zelfs de hobbeligste wegen zijn comfortabel te rijden.

Dagelijks geluk

De beste dingen in het leven moeten worden gedeeld en de HSD is er daar een van. Hij is binnen enkele seconden aan te passen aan bestuurders van 150 tot 195 cm zodat iedereen in het gezin - van tieners tot grootouders - van de HSD gebruik kan maken. Het Easy-Step frameontwerp is zeer laag waardoor op- en afstappen heel eenvoudig gaat.

Automatisch schakelen

Het nieuwe Enviolo AUTOMATiQ-systeem* zorgt automatisch voor de juiste versnelling zodat u zich minder zorgen hoeft te maken en meer kunt genieten van het fietsen. U hoeft alleen maar te trappen. De versnelling wordt automatisch opgeschakeld als u vanuit staande positie accelereert en teruggeschakeld wanneer u bij een verkeerslicht komt. Gebruik de geïntegreerde Bosch Intuvia-controller om de gewenste cadans in te stellen en laat Enviolo de rest doen.

* Standaard gemonteerd op de HSD S+

HSD S+
ENORM NUTTIG. VERRASSEND KLEIN.
 • Next-generation Bosch® Performance Line Motor met Intuvia Display
 • 500 Wh accu voor een bereik tot 118 km
 • Geïntegreerd automatisch schakelsysteem
 • Enviolo Sport 380 Naaf
 • Custom Suntour voorvork
 • Cane Creek® Thudbuster ST geveerde zadelpen
 • Magura MT 4 Hydraulische remmen
 • Gates Carbon Drive® CDX riemaandrijving
 • Abus® gelijksluitend frameslot
 • Geschikt voor gebruikers van 150 tot 195 cm
 • Geschikt voor Thule® Yepp Maxi, Yepp Nexxt Maxi, of Bobike® GO Maxi kinder zite—adapters zijn niet nodig

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen