395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

TERN Quick Haul P5i

€3.499,00

De Quick Haul is een duurzame en compacte elektrische fiets die klaar is voor dagelijks gebruik. Zie hem als het Zwitserse zakmes onder de elektrische fietsen: hij is klein en praktisch genoeg om je door de dag te loodsen.

Beschrijving

Simpelweg Veelzijdig

De Quick Haul is een duurzame en compacte e-bike die klaar is voor dagelijks gebruik. Zie hem als het Zwitserse zakmes onder de e-bikes: klein en handig genoeg om u dagelijks te vergezellen, en toch in staat om grote klussen met finesse te klaren.

Voor Langdurig en Veelzijdig Gebruik

Met de Quick Haul is het vervoeren van spullen per fiets zo praktisch, eenvoudig en leuk, dat u hem het liefst elke dag wilt gebruiken. Hij is ontworpen om zowel passagiers als bagage moeiteloos te transporteren. En het is gewoon heerllijk om ermee te rijden! Door het compacte en plaatsbesparende ontwerp kan hij gemakkelijk worden gestald en getransporteerd.

Ruim Voldoende Draagvermogen

De korte achterdrager met geringe bagagecapaciteit die u aantreft op de meeste stadsfietsen, beperken de mogelijkheden van de dingen die u per fiets kunt doen (en zorgen ervoor dat u eerder voor de auto kiest). De Quick Haul heeft een extra lange bagagedrager met een draagvermogen van 50 kg zodat u veel meer kunt transporteren - van boodschappen tot kinderen naar school brengen. Met de optionele voordrager kunt u beide dingen zelfs tegelijk doen.

Modulair & Individueel Aanpasbaar

Kies uit een veelvoud aan accessoires om uw Quick Haul om te toveren tot het ideale gereedschap voor al uw klussen. Het accessoire-ecosysteem van de Quick Haul biedt op maat gemaakte opties voor forenzen, het naar school brengen van kinderen, uitstapjes met de hond, boodschappen doen en nog veel meer.

Deelbaar

Als u een auto koopt, gaat u ervan uit dat uw partner, andere familieleden of uw beste vriend er ook gebruik van kunnen maken. Datzelfde geldt ook voor uw e-bike. Daarom hebben we de Quick Haul uitgerust met een in hoogte verstelbare stuurpen en een extra lange zadelpen die geschikt is voor rijders met een lichaamslengte van 160 - 195 cm.

Moet er een kleiner iemand op de fiets rijden? Geen probleem, want met een kortere zadelpen (350 mm) is de Quick Haul ook geschikt voor rijders/ster van 145 - 180 cm.

Elke Rit Puur plezier

De Quick Haul heeft een onverslaanbaar soepel Bosch aandrijfsysteem dat gekoppeld is aan een stabiele en tegelijkertijd wendbare geometrie. Het resultaat: een e-bike die net zoveel plezier als functionaliteit biedt. De cockpit zorgt voor een comfortabele zitpositie die vergelijkbaar is met uw favoriete stads- of hybridefiets - perfect om dagelijkse beslommeringen om te toveren tot mini-avonturen.

Wat Maakt de P5i Bijzonder?

  • De Bosch Performance Line motor heeft een koppel van 65 Nm en biedt 300% ondersteuning plus een 500 Wh accu met een maximaal actieradius van 118 km
  • 1x5-speed Shimano Nexus Inter5-E groepset met draaischakelaar

Quick Haul Bijzonderheden

  • Laadcapaciteit: 50 kg op de achterdrager, plus 20 kg extra op de optionele voordrager
  • Geschikt voor rijders/sters van 160 - 195 cm. Met een kortere zadelpen (350 mm) ook geschikt voor personen van 145 - 180 cm
  • Diverse accessoires en draagsystemen voor kinderen en bagage verkrijgbaar - creëer eenvoudig uw perfecte setup
  • Ultralage 490 mm opstaphoogte waardoor op-/afstappen en wachten bij een stoplicht veel eenvoudiger wordt
  • Hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remkracht - zelfs bij zware belading of hoge snelheden
  • Beproefde veiligheid en betrouwbaarheid: frame en vork getest door EFBE-testlaboratorium tot 150 kg maximaal toegestaan totaalgewicht

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen