395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Family "Anniversery Edition"

€7.590,00

Een revolutie in de wereld van het stadsvervoer! Een elektrische cargobike die kan worden aangepast om kinderen en/of goederen te vervoeren.

Beschrijving

De elektrische cargofiets Urban Arrow Family is bedoeld voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een geloofwaardig alternatief voor de auto of het openbaar vervoer voor hun dagelijkse verplaatsingen! Met dit bakfietsmodel vinden ouders een geweldige manier om zich rustig in de stad te verplaatsen, een stijlvol model met een indrukwekkende laadcapaciteit (275 kg, inclusief het gewicht van de fiets en de gebruiker).

Bij Urban Arrow zijn de ontwerpers duidelijk gebruikers van bakfietsen, op de hoogte van de vragen en zorgen van de gebruikers. Ze hebben alle concurrerende producten in detail bestudeerd, de beste ideeën gekozen en geïnnoveerd waar dat nodig en relevant was.

Het resultaat is deze elektrische cargofiets Urban Arrow Family, gebouwd op een aluminium frame, dat tegelijkertijd robuust is en voldoende wendbaar om aangenaam en gemakkelijk in de stad te kunnen rijden. De bak is gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen (EPP), een materiaal dat voornamelijk wordt gebruikt voor motorhelmen en dat schokken effectief absorbeert. Er is een voetenplank aan de onderkant om kinderen te helpen naar binnen te klimmen. Een bank met twee veiligheidsgordels biedt plaats aan twee jonge kinderen naast elkaar.

Kies de aandrijving die het beste bij uw gebruik past!

De Urban Arrow Family wordt aangedreven door een trapas-motor die de fietser helpt en het mogelijk maakt om zonder al te veel moeite heen en weer te reizen over een goede tien kilometer, of zelfs meer.

Het voordeel voor de gebruiker is dat hij de motor/batterij-configuratie kan kiezen die het beste past bij zijn gewoonten, de lengte van zijn ritten, hun frequentie en moeilijkheidsgraad. Er zijn drie oplossingen beschikbaar:

Bosch Performance aandrijving met een 500 Wh batterij die zachtheid en autonomie bevordert Bosch Cargo aandrijving met een 500 Wh batterij die uitzonderlijke prestaties biedt, zelfs bij extreme belasting of in de steilste heuvels. Een evoluerende cargofiets met veel optionele accessoires.

De Urban Arrow Family elektrische cargofiets maakt gebruik van de beste technologieën op het gebied van bakfietsen! De Bosch-motor werkt perfect samen met de Enviolo N-380 versnellingsbak, die zorgt voor soepele versnellingswisselingen zonder haperingen.

Het wordt ook geleverd met een breed scala aan optionele accessoires, zodat elk gezin het naar hun behoeften kan configureren!

Sterke punten:

Indrukwekkende laadcapaciteit Aangenaam rijden, wendbaar in de stad Keuze van de motor/batterij-combinatie volgens uw behoeften

Optionele accessoires beschikbaar:

Regentent, om kinderen te beschermen tegen regen en kou Beschermhoes voor de bak om hem te beschermen tegen weer en vuil Maxi-Cosi.

 

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen