395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

Woom Kids Helmet

€70,00

De Woom-helm heeft een handig magnetisch sluitsysteem en een groot aantal innovatieve functies die het hoofd van uw kind volledige bescherming en maximale ventilatie bieden.

Levertijd: 3-4 weeks

Beschrijving

De Woom-helm heeft een handig magnetisch sluitsysteem en een groot aantal innovatieve functies die het hoofd van uw kind volledige bescherming en maximale ventilatie bieden.

Deze helm voldoet aan de volgende Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen: DIN EN 1078 - helmnorm voor fietsers en gebruikers van skateboards en rolschaatsen.

Buitenschaal en onderrand van krasbestendig glad polycarbonaat zijn direct bekleed met de EPS-schuim binnenschaal door middel van de in-mould techniek.

  • 46-50 cm (XS) | 50-53 cm (S) | 53-56 cm (M)
  • 240 g (XS) | 260 g (S) | 270 g (M)

Kinderen hebben sterke hoofden - en wij hebben de beste bescherming!

Kinderen en volwassenen hebben qua vorm en grootte heel verschillende hoofden. Daarom hebben we de KIDS-helm aangepast aan de specifieke behoeften van kinderen.

Dat betekent uitgebreide bescherming voor het voorhoofd, de slapen en het achterhoofd, een eenvoudig te gebruiken magneetsluitsysteem, optimale ventilatie en een perfecte pasvorm dankzij verwisselbare kussentjes en een instelknop voor de maat. Het flexibele vizier - een uniek veiligheidskenmerk - biedt extra bescherming voor de voorkant van het hoofd.

De woom KIDS' Helm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen volgens EN 1078:2012/A1:2012 (Helmen voor fietsers en voor gebruikers van skateboards en rolschaatsen). Ook in 2020 heeft onze helm alle vereiste productcontroles met succes doorstaan.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen