395, Rue Vanderkindere, 1180 Bruxelles Direction

Go to account settings

Slideshow Items

YOONIT Classic Mini Cargo

€2.885,00

Mini Cargobike voor maximale mobiliteit - compact, lichtgewicht, wendbaar. In combinatie met onbeperkte laadflexibiliteit door de snelle wisseling van ladingdragers met quick release.

Beschrijving

De YOONIT Classic is een compacte, lichtgewicht Mini Cargobike die met verschillende ladingdragers bijzonder rijplezier biedt. Het stuurgedrag is optimaal instelbaar door een stuurdemper voor een soepele rit. Ontworpen en gemonteerd in Duitsland.

Max. gewicht bestuurder: 100 kg Max. laadvermogen (voor): 65 kg Max. laadvermogen (rek): 20 kg Max. totaalgewicht: 190 kg

YOONIT combineert alle voordelen van een cargobike, maar voelt aan als een normale fiets. Elk model is het perfecte maatje voor je dagelijkse avontuur. YOONIT is compact, licht, ongelooflijk wendbaar en ideaal voor stedelijke ruimtes. Vervoer wat je nodig hebt: volumineuze lading, zware goederen, of waar je het meest van houdt - je kinderen.

De YOONIT Mini Cargobike past gemakkelijk in een lift of een treincoupé. U kunt hem zelfs meenemen naar uw appartement. Met een lengte van 177,5 cm is de YOONIT Mini Cargobike net zo kort als een gewone fiets - en het is een echt lichtgewicht. De fiets weegt net geen 20 kg zonder de aandrijving en ongeveer 26 kg met de Shimano EP 8 + accu. Dankzij deze afmetingen kan de YOONIT gemakkelijk met de auto worden vervoerd.

Dankzij ons systeem bestaande uit drie snelspanklemmen kunnen onze verschillende dragers eenvoudig en zonder gereedschap worden gemonteerd of verwisseld. Het kost slechts enkele seconden om de YOONIT van een gezinswagen in een laadmonster te veranderen. Heeft u een eigen idee? Uitstekend! Ons systeem is ideaal voor individuele oplossingen.

Met de YOONIT familie kunnen maximaal twee kleine kinderen worden vervoerd. De vijfpuntsgordels van het kinderzitje zijn niet alleen comfortabel, maar vooral uiterst veilig. De grote laadbak is de ideale opstelling om de dagelijkse dingen ontspannen te doen en de auto op het tweede plan te zetten. Een regenhoes is binnenkort verkrijgbaar.

No reviews yet

Add yours

Laat ons contact houden

Maak je geen zorgen, we zullen niet spammen

Uw mandje — 0

You cart is currently empty

Inloggen